کتابینش

ورود / ثبت نام

بیزینس کوچینگ

9 نکته درباره تاثیر بیزینس کوچینگ در موفقیت

 اهمیت بیزینس کوچینگ زمانی مطرح می‌شود که سوالاتی در رابطه با کسب‌وکار و تجارت شما مطرح شود:

– آیا شما به‌دنبال کاهش رکود هستید؟

-آیا نیاز به افزایش فروش دارید؟

– آیا به‌دنبال کسب موفقیت بیشتر در کسب‌وکار خود هستید؟

نقش  بیزینس کوچینگ در افزایش درآمد و ارتقای مدیریت سازمان

باید بدانید کسب‌وکار شما نیاز به یک مربی کاربلد دارد. بهتر است بگوییم همین الان به بیزینس کوچینگ یا همان مربیگری کسب‌وکار نیاز دارید. مهم نیست ابعاد کسب‌وکار شما چه اندازه باشد و یا چه میزان سابقه دارید. آنچه مهم است نیاز فعلی شما برای بهبود وضعیت فعلی و افزایش فروش و کاهش رکود است.

بیزینس کوچینگ مدیران اجرایی، با هدف افزایش فروش، به سیاست‌گذاری‌های کلان و ارائه چند راهکار کلی و تکراری محدود نمی‌شود. راهنمای حرفه‌ای کسب‌وکار باید با سنجیدن تمامی جوانب کاری شما و درعین‌حال با تکیه‌بر تجربه، سواد و هوش فردی، بتواند هر آنچه را نیاز شماست برآورده کند.

یک بیزینس کوچ یا مربی کسب‌وکار باید از دانش و تجربه زیادی برخوردار باشد تا بتواند سازمان را به اهداف خود نزدیک کند. چرا که هر کسب‌وکاری برای موفقیت نیازهای خاص خود را دارد. بنابراین باید بدانید که یک فرمول جادویی برای تمام کسب و کارها و افزایش حجم فروش و سوددهی آن‌ها وجود ندارد.

یک مربی تجارت باید در زمینه تجارت و بیزینس سابقه درخشانی داشته باشد. به صورتی که بتواند توصیه‌هایی کاملاً اختصاصی برای کسب‌وکار شما و خدماتتان داشته باشد. مربی تجارت مانند سایر مربی‌ها به شما در ارتقای استعدادها و توانایی‌هایتان کمک می‌کند.

***

تاثیر بیزینس کوچینگ

شاید با خود فکر کنید که می‌توانید کسب و کار خود را بدون داشتن مربی تجارت به اندازه لازم و کافی گسترش دهید. اما باید بدانید در بازار رقابتی امروزه استفاده از همه امکانات برای پیشرفت هر کسب‌وکاری کاملاً ضروری است.

درواقع ضرورت سرمایه گذاری روی بیزیسن کوچینگ، مختص شرکت‌های بزرگ و تجارت‌های گسترده نیست و حتی کسب‌وکارهای کوچک و نوپا نیز می‌توانند به‌خوبی از خدمات آن بهره‌مند گردند. فراموش نکنید که به همان اندازه که مربی ورزشی در موفقیت ورزشکار نقش دارد. مربیگری تجاری نیز برای موفقیت کسب‌وکار مهم است.

بیزینس کوچینگ چگونه بر سطح در آمد شما تاثیر میگذارد

مربیگری حرفه‌ای کسب‌وکار از طریق روش‌های زیر میزان فروش شما و درنتیجه موفقیتتان را افزایش می‌دهد. :

۱- بیزینس کوچینگ روش مدیریتی شما را اصلاح میکند

یکی از مزایای بیزینس کوچینگ برای کسب و کار شما این است که نقشه راه رسیدن به موفقیت را برای شما ترسیم می‌کند. تا در حوزه‌ای که فعالیت می‌کنید بتوانید به یک مدیر قابل و بی‌نقص تبدیل شده و به موفقیت برسید. در واقع یک مربی خوب معایب و مزایای مدیریت شما را شناسایی می‌کند، به شما کمک می‌کند تا معایب مدیریتی خود را اصلاح کرده و بتوانید به مدیر بهتری تبدیل شوید. رهبر شدن در بازار نیازمند رویکردی هوشمندانه است.

۲- به افزایش درآمد شرکت می انجامد

بیزینس کوچینگ این امکان را به شما می‌دهد تا با هزینه‌ها، تجربه مشتریان، فاکتورهای فرهنگی و بازار آشنا شوید . به شما آموزش می‌دهد که چگونه می توان این محدوده‌ها را بهبود بخشید تا درآمد خالص تان افزایش یابد.

۳- در شرایط بحرانی به شما کمک میکند

زمانی که شما نقشه واضحی از اهداف کسب و کارتان دریافت کنید مسلماً می‌توانید به مدیری قابل و بی‌نقص تبدیل شوید . این مدیریت علاوه بر این‌که پیشرفت کسب‌وکارتان را به دنبال دارد می‌تواند در شرایط سخت چه از لحاظ اقتصادی و چه از لحاظ شرایط سخت درون‌سازمانی، به شما کمک کند تا شرایط را به‌خوبی مدیریت کنید.

بنابراین بیزینس کوچینگ نه تنها یک فعالیت زمینه ساز به شمار میرود بلکه در مواقع بحرانی نیز میتواند به عنوان یک ابزار به کمک مدیران بیاید تا بتوانند بر اوضاع مسلط شوند.

بیزینس کوچ

۴ – بیزینس کوچینگ در کار تیمی یک ضرورت است

شاید بتوان گفت که یکی از مهمترین مزیت های بیزینس کوچینگ همین نقشی است که ارتقا کیفی کار تیمی ایفا میکند. در کسب و کار پیچیده امروزی یکی از عواملی که در کسب موفقیت و پیشرفت شرکت نقش بسزایی دارد، همکاری و به‌عبارتی کار گروهی می‌باشد.
بیزینس کوچینگ باعث ایجاد فرهنگ کار گروهی در سازمان می شود. درواقع توانایی رهبری مشارکت را در میان کارکنان خود پیدا می کنید تا عملکرد و بازدهی آن‌ها به اوج برسد.

*همان‌طور که قبلاً به آن اشاره کردیم از وظایف اصلی یک مربی کسب‌وکار این است که بتواند ضعف‌های مدیریت و رهبری شما را شناسایی کرده و آن‌ها را اصلاح کند. چرا که مدیریت درواقع مهم‌ترین قسمت یک سازمان می‌باشد و می‌تواند در کسب موفقیت و یا شکست شرکت نقش بسزایی ایفا کند.

یافتن یک مربی کسب و کار مناسب که می‌تواند شیوه رهبری شما را ارزیابی کرده و مهارت‌های خود را به شما بیفزاید. درواقع به شما کمک می کند پتانسیل بیشتری در خودتان بیابید و درآمدتان را افزایش دهید.

تاثیر بیزینس کوچینگ بر مدیریت و رهبری سازمان

اثرات مثبت بیزینس کوچینگ بر روی مدیریت و رهبری سازمان از این قرار است:

تاثیر بیزینس کوچینگ بر مدیریت

۱- بیزینس کوچینگ تغییرپذیری سازمان را ارتقا میدهد.

بسیاری از مدیران به صورت ناخودآگاه به سمت طرز فکری راکد و آسان تمایل پیدا می‌کنند و دیگر از چالش‌های جدید استقبال نمی‌کنند. مربی باتجربه و خوب، مدیر سازمان را به ارزیابی عملکرد شغلی خود تشویق می کند طوری که بتواند عملکرد خود را نقد کند. مربیگری کسب‌وکار، چشم‌انداز تازه‌ای ارائه می‌دهد که می‌تواند نوآوری را تقویت کند.

در واقع بیزینس کوچینگ کارکنان سازمان را مستعد پذیرش تغییرات میکند و باعث میشود که از چالش های پیش رو که لازمه تغییر است استقبال کنند.

از آنجا که تغییرپذیری در فضای کسب و کار امروز که رقابت شدیدی بر آن حکفرماست و بقا و دوام فعالیت شرکتها در گرو مبارزه، یادگیری مستمر و حفظ مزیت های رقابتی است، لذا ویژگی تغییرپذیری نیز یکی از الزامات هر سازمان و متعاقب آن یکی از ویژگی های ضروری برای مدیران و کارکنان به شمار میرود. بیزینس کوچینگ میتواند سازمان و کارکنان شما و حتی خود شما را برای پذیرش و استقبال از تغییرات ضروری آماده کند.

 

۲- انتقاد پذیری افراد را بیشتر میکند

یک مدیر لایق باید به گونه‌ای در سازمان رفتار کند تا کارمندان برای ابراز مخالفت و انتقادات احساس نگرانی نکنند و برای حفظ شرایط خود و جلوگیری از تنش از بیان هرگونه انتقاد سازنده خودداری نکنند.

مربی حرفه‌ای در مدتی کوتاه می‌تواند شما را از مفیدترین روش‌ها به چالش بکشد و شیوه‌های رهبری شما را صادقانه ارزیابی کند. هنگامی که احساس کند مسئله‌ای وجود دارد که کمکی در راستای تحقق اهداف سازمان نمی‌کند توصیه‌های مفیدی ارائه می‌دهد و شما را به تغییرات درونی و بنیادی رهنمون می کند. بیزینس کوچینگ چون بر پایه روابط دوجانبه و بر اساس اعتماد شکل میگیرد لذا سطح تحمل انتقاد را در بین مدیران و کارکنان افزایش خواهد داد.

به عبارت دیگر بیزینس کوچینگ اگر به درستی اجرا شود در بلند مدت میتواند روابط مبتنی بر اعتماد و تعاملات سازنده را در میان کارکنان گسترش دهد.

 

تاثیر بیزینس کوچینگ در اعتماد به نفس

۳- بیزینس کوچینگ اعتمادبه‌نفس کارکنان را بالا میبرد

ویژگی مشترک رهبران موفق اعتمادبنفس آنان است. آن‌ها به توانایی خود برای دستیابی به نتیجه باور دارند. اما این همیشه ویژگی طبیعی همه رهبران نیست! اعتمادبه‌نفس یک ویژگی ذاتی نیست و به‌صورت اکتسابی می‌توان آن را آموخت.

مربی کسب و کار به شما در شناسایی مهارت‌ها، نقاط قوت و ضعف فردی تان کمک می‌کند. همچنین برخی استراتژی‌ها را برای مدیریت در اوقات سخت فرا می‌گیرید که این باعث می شود تغییرات شگفت‌انگیزی در اعتمادبه‌نفس شما و تجارت شما حاصل شود.

رهبران با اعتمادبه‌نفس افراد باهوش‌تر و بهتر از خودشان را استخدام می‌کنند. مدیرانی که از اعتمادبنفس پائینی برخوردار هستند معمولاً افراد بی‌مصرف و با دانش اندک را استخدام می‌کنند. بیزینس کوچینگ بیش از آنکه بر مفاهیم فنی و تخصصی تمرکز داشته باشد روی شخصیت و ویژگی های توانمندساز تاکید دارد. از جمله این موارد اعتماد به نفس است. در واقع یکی از وظایف اصلی بیزینس کوچینگ در هر شرایطی تقویت اعتماد به نفس مراجع یا اعضای تیم است. اگر صرفا همین نقش به درستی اجرا شود تاثیر بسزایی را در عملکرد نهایی تیم شاهد خواهیم بود.

بیزینس کوچ

4- سطح مشارکت مدیران را بالا می برد

بیزینس کوچینگ به شما این قدرت را میدهد که در اکثر رویدادهای کاری شرکت کنید. شما باید بتوانید با سایر مدیران ارشد ارتباط برقرار کرده تبادل نظر کنید و از مهارت‌های دیگران نیز برای کسب‌وکار خود بهره ببرید. یک مربی خوب می تواند در جلساتی روی این موضوع به صورت عملکردی به شما کمک کند. بیزنس کوچینگ به مدیران کمک میکند تا بتوانند مشارکتی فعال در رویدادهای مهم سازمانی داشته باشند.

5-بیزینس کوچینگ روش درست تفویض اختیار را به شما می آموزد

شما باید بدانید که هیچ‌کس قدرت هایی فراتر از انسان ندارد! این بدان معناست که شما نمی‌توانید به‌عنوان یک مدیر، وظیفه همه کارمندان را به قصد تسریع در روند کارها انجام دهید. بیزینس کوچینگ به شما کمک می‌کند تا مشخص کنید کدام جنبه‌های کار شما در نقش مدیر کسب و کارتان بیشترین تمرکز را می‌طلبد و کدام یک را می‌توان به دیگری واگذار کرد.

زمانی که کاری را به کارمند خود می‌سپارید نگرانی را کنار بگذارید و در انجام آن کار دخالت نکنید. درواقع مربی تجارت به شما کمک می‌کند تا طرح را به کارمند خود محول کرده و درنهایت کار را به همراه گزارش از او طلب کنید و دخالت مستقیم نداشته باشید.

توجه به همه امور جزئی مربوط به مشاغل ممکن است مهم و در مواقعی لازم باشد. اما انجام کارها به صورت استراتژیک ضروری است.

استاد امیر اسحاقی ؛ بیزینس کوچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *