کتابینش

ورود / ثبت نام

خدمات بیزینس کوچینگ

 

بیزینس کوچینگ با امیر اسحاقی

 

بیزینس کوچینگ چیست؟

نام کوچینگ برگرفته از مجارستان است، داستان‌ها و موضوعات مختلفی در مورد اینکه از کجا کلمه کوچینگ آماده گفته می‌شود، که در این قسمت داستانی که بیشتر از همه گفته می‌شود، را بصورت مختصر خدمتتون توضیح خواهم داد:

کوچینگ نام شهری در مجارستان است بنام کوچ، شهری که در صده پانزدهم میلادی به ساختن گاری ( کالسکه) و صادرات آن به کل اروپا معروف بوده است.

کوچینگ اولین بار در دنشگاه آکسفورد انگلستان:

 اولین بار کلمه کوچ در دانشگاه آکسفورد انگلستان استفاده شد، به استاد‌هایی که مطالب سخت علمی را با روش‌های آسان آموزش می‌دادند کوچ می‌گفتند.

تعریف اصلی کوچینگ:

یکی از بهترین تعریف‌های کوچینگ این است که، آن را نوع جدیدی از گفتگو بدانیم، گفتگویی که فرد را برای رسیدن به خواسته‌ها و اهداف مشخص هدایت می‌کند. این گفتگو مبتنی بر درک کامل خواسته‌های مخاطب و کمک کردن برای بهترین مسیر برای رسیدن به اهداف و خواسته ها است.

کوچینگ، سطح متفاوتی از رهبری:

یکی دیگر از تعاریف کوچینگ که در سازمان‌ها بیشتر استفاده می‌شود و  با رهبری قرابت نزدیکی دارد، این است که مدیر‌عامل یا صاحب کسب و کار در نقش یک رهبر یا کوچ ظاهر می‌شود، و پرسنل سازمان را برای رسیدن به اهداف مشخص شده سازمان همراهی می‌کند. در این تعریف حل تعارضات سازمانی و گوش دادن موثر رهبر کسب و کار بسیار پررنگ است.

بنیانگذار کوچینگ در جهان کیست؟

توماس لئونارد چه کسی بود و چه نقشی در صنعت کوچینگ داشت؟

توماس لئونارد تاثیر گذار‌ترین فرد در حوزه کوچینگ در دنیا است. توماس با تاسیس بزرگترین جوامع کوچینگ نقشه بسیار پررنگی در توسعه کوچینگ در جهان داشته است. در واقع هدف توماس استفاده از دانش کوچینگ و رسیدن به تمام اهداف شخصی و بیزینس برای تمام مردم جهان بوده است. بخشی از رزومه توماس لئونارد:

  • تاسیس انجمن کوچینگ ICF
  • تاسیس کلاس‌های کوچینگ در سال 1988 با بیش از 20 هزار دانشجو و 100 کلاس آنلاین در هفته
  • تالیف 6 عنوان کتاب و 14 پروژه دانشگاهی در حوزه کوچینگ
  • تالیف بیش از 28 برنامه توسعه شخصی
  • و کلی فعالیت‌های تاثیر گذار دیگر در حوزه کوچینگ

کوچینگ نوعی گفتگوی متفاوت است:

یکی از بهترین معانی کوچینگ این است که کوچینگ نوعی گفتگوی متفاوت است، که این تعریف بر سه بخش کلی استوار است:

  • گوش دادن موثر
  • پاسخ‌های عمیق
  • راه حل مستقیم ندادن

تفاوت کوچینگ با مشاوره:

مراجعه به کوچ معمولا زمانی اتفاق می‌افتد که فرد تمایل به تمرکز روی آینده و رسیدن به اهداف خود را دارد، اما مراجعه به یک مشاور زمانی اتفاق می‌افتد که مراجع به دنبال راه حل یک چالش یا موضوعی است که درگذشته اتفاق افتاده است. با توجه به این موضوع در کوچینگ یک کوچ تمرکز بر روی اهداف، شکوفا کردن استعداد مراجع خود و برنامه ریزی برای رسیدن به اهداف در آینده را دارد، اما یک مشاور بر روی گذشته و ارائه راه حل برای چالش‌های گذشته را دارد.

کوچ فردی چیست؟

در کوچینگ فردی به مراجعه کننده کوچ به مراجعه کننده خود کمک می‌کند تا اهداف آینده خود را برنامه‌ریزی کند، یک کوچ در جلسات کوجینگ کمک می‌کند استعداد‌های مراجعه شکوفا شود، کمک می‌کند تا مراجعه با توجه به پتانسیل و استعدادهای خود به اهداف مشخصی که از قبل تعیین شده است دست یابد.

کوچ کسب و کار چیست؟

یکی از کلیدی‌ترین ابزار‌های موفقیت هر کسب و کار و سازمانی در عصر جدید را می‌توان داشتن کوچ حرفه‌ای کنار کسب و کار دانست. یک کوچ کسب و کار می‌تواند تاثیر زیادی در رشد و سودآوری کسب و کار شما داشته باشد. موفقیت در هیچ سازمانی شانسی نیست، هر کسب و کاری که در داخل یا خارج کشور موفق شده است و سودآوری زیادی دارد قطع به یقین یک بیزینس کوچ کنار خود دارد که در کنار تیم کمک می‌کند تا کسب و کار رشد کند و به سودآوری برسد.

جمع بندی انواع کوچ که هر کدام را بطور کامل در مقاله مربوط به بیزینس کوچینگ خدمت شما عزیزان ارائه داده‌ایم:

  • کوچ فردی
  • کوچ کسب ‌و کار
  • کوچ سازمانی
  • کوچ تیمی
  • کوچ گروهی
  • کوچ عملکرد

در این قسمت می‌خواهیم در مورد بیزینس کوچینگ صحبت کنیم که تاثیر مستقیمی در بهبود کسب و کار و افزایش سود‌آوری بیزینس شما دارد:

چرا باید از خدمات بیزینس کوچینگ استفاده کرد؟

عصر جدید شرایط طوری است که کسب و کارهایی موفق می‌شوند که سرعت بیشتری نسبت به بازار و رقبا  دارند و آینده پژوهی خوبی دارند، در حال حاضر بازار به سمتی رفته که اگر شما عملکرد خوبی نداشته باشی، محکوم به شکست هستی و باید کسب و کار خود را جمع کنی. خیلی ها دوست دارند کسب و کار شخصی داشته باشند، یا اینکه خیلی ها کسب و کار شخصی دارند اما چون دارند با روش های قدیمی و سنتی عمل می‌کنند نتیجه خوبی در بازار نمی‌گیرند.

سوال:  بنظر شما چرا در شرایط کنونی یکسری از کسب و کارها در حال جمع کردن هستند و یکسری‌ها در حال اضافه کردن شعب جدید و رشد و توسعه کسب و کار، خب شرایط کشور که برای همه کسب‌وکار ها یکی هست، چرا یکسری ها رشد می‌کنند و یکسری ها شکست می‌خورند؟

یکی از اشتباهات مهلک صاحبین کسب‌ و کار این است که فکر می‌کنند، موفقیت کسب و کارهای موفق شانسی است، من این سوال را از خیلی ها پرسیدم و اکثر افراد پاسخ دادند آنها خوش شانس بودند و شانس با ما یار نبود. ببینید بنظر من شانس یعنی انجام دادن کار در زمان مناسب و جای مناسب، این یعنی شانس. خوش شانس بودن به این معنی نیست که شما یکجا بشینید و فکر کنید که باید موفق شوید و رشد کنید.

این موضوع را بدانید که راه‌اندازی کسب و کار شخصی در شرایط کنونی بازار اگر بخواهید با صحیح و خطا کردن و روش‌های سنتی پیش بروید، خودتان را از قبل شکست خورده بدانید، چون شرایط بازار  در حال حاضر دیگر جایی برای صحیح و خطا کردن و کار کردن با روش‌های سنتی نیست.

شما در کسب و کار خود باید بدانید چه روشی را اگر پیش بروید موفق می‌شوید. چون برای راه‌اندازی هر کسب و کاری کلی هزینه می‌شود و شما باید تلاش کنید تا هرچه سریع تر به سودآوری و درآمد برسید تا بتوانید کسب و کار را رشد دهید. معمولا اکثر افراد وقتی کسب و کار جدیدی را راه‌اندازی می‌کنند، با چالش ها و بحران‌هایی روبرو می‌شوند که قبل از شروع کار با آنها مواجه نبودند غبر قابل پیش بینی بوده است، بحران هایی مثل: خراب شدن شرایط اقتصادی، بوجود آمدن رقبای جدید، کم شدن تقاضا، و کلی اتفاقات دیگر که اگر نتوانید آنها را حل کنید کسب و کار آسیب جدی می‌بیند و در بعضی مواقع کسب و کار شکست می‌خورد.

اگر شما جزء افرادی هستید که می‌خواهید کسب و کار موفق و سودآوری داشته باشید این صفحه مناسب شما می‌باشد و پیشنهاد می‌کنم تا انتها مطالعه کنید.

شما وقتی در کسب و کار خود یا کسب و کار جدید که می‌خواهید راه‌اندازی کنید، به چالش‌هایی برخورد می‌کنید 2 راه دارید.

راه اول این است که با روش‌های قدیمی و سنتی صحیح و خطا کنید تا  چالش ها را برطرف کنید و موفق شوید که این راه یکی از بدترین روش‌های حل مشکلات کسب و کار است، چون یکی از با ارزش‌ترین چیز هایی که در زندگی داریم زمان است و نمی‌توانیم با صحیح و خطا کردن زمان خود را هدر بدهیم.

راه حل دوم:  راه حل دوم این است که یکنفر که به آن اعماد دارید را بعنوان بیزینس کوچ کنار کسب و کار داشته باشید تا از دانش و تجربیات بیزینس کوچ خود استفاده کنید. داشتن بیزینس کوچ در کسب و کار باعث می‌شود با سرعت بیشتری رشد کنید و کسب و کار خود را به سودآوری برسانید. هر چقدر از مزایای داشتن بیزینس کوچ برای شما بگم کم است. بیزینس کوچ پیشنهادات اختصاصی و شخصی سازی شده که برای شما، محصولات و خدمات شما مناسب است را پیشنهاد می‌دهد، بیزینس کوچ به شما کمک می‌کند تا مهارت هایی که برای موفق شدن در کسب و کار و زندگی نیاز دارید را رشد دهید. بیزینس کوچ به شما کمک می‌کند تا استعداد‌های خود را شکوفا کنید، کسی که کوچ شما است کمک می‌کند تا اهداف سودمندی برای کسب‌ و کار خود مشخص کنید، بعد با توجه به دانش و تجربه‌ای که داردکمک می‌کند تا به اهدافی که مشخص کرده‌اید برسید، اهدافی مثل: بهبود بازاریابی و فروش، سیستم سازی کسب وکار، توسعه کسب‌وکار و ….

مهمترین مزیت داشتن بیزینس کوچ:  

عصر جدید عصر ارتباطات است، و اگر شما در هر کسب و کاری ارتباطات مناسبی داشته باشید می‌توانید در مدت زمان خیلی کمتری نسبت به رقبا رشد کنید و به سودآوری برسید. یک بیزینس کوچ بخاطر شغلی که دارد دایره ارتباطاتی گسترده‌ای دارد، و شما وقتی بیزینس کوچ دارید می‌توانید براحتی به تمام ارتباطات بیزینس کوچ خود دسترسی داشته باشید و برای رشد سودآوری و درآمد کسب و کارتان استفاده کنید که همین مزیت میلیاردها تومان ارزش دارد.

معرفی خدمات بیزینس کوچینگ مجموعه کتابینش:

یکی دیگر  از خدمات مجموعه کتابینش برای صاحبین کسب و کار یا کسانی که می‌خواهند کسب و کار شخصی برای خود راه‌اندازی کنند، خدمات بیزینس کوچینگ است. من امیر اسحاقی در خدمات بیزینس کوچینگ به شما و کسب و کارتان کمک می‌کنم ابتدا اهداف سودمندی برای کسب و کارتان مشخص کنید، بعد کنارتان هستم تا با کمک یکدیگر به تمام اهدافی که برای کسب و کار و زندگی خود مشخص کرده‌اید برسید. اهدافی مثل: رشد کسب و کار، بهبود بازاریابی و فروش، سیستم سازی، استخدام، راه‌اندازی بیزینس جدید و …

 برای انجام اهدافی که مشخص کرده‌اید کمکتان می‌کنم تا قدم به قدم پیش برویم، و به تمام اهدافی که برای رشد و پیشرفت کسب و کار برنامه ریزی کرده‌اید برسید.

مزایای داشتن بیزینس کوچ:

مزایای بیزینس کوچینگ فقط در هدف گذاری برای رسیدن به اهداف آینده نیست، داشتن بیزینس کوچ مزایای خیلی زیادی دارد که یک از مزایای مهم آن انگیزه و انرژی دادن به شما بعنوان صاحب کسب و کار برای شکوفا کردن استعدادتان و رسیدن به اهداف است.

بخشی از مواردی که بیزینس کوچینگ  به شما کمک می‌کند تا در کسب و کار خود انجام دهید تا در این قسمت بیان می‌کنم:

  • بیزینس کوچ با کمک شما یک بیزینس پلن کاربردی برای کسب و کار شما رسم می‌کند.
  • بیزینس کوچ در استخدام افراد کارآمد کمک می‌کند
  • یکی از مهمترین مواردی که در خدمات بیزینس کوچینگ کتابینش وجود دارد، این است که من امیر اسحاقی برای رشد کسب و کار شما از تمام ارتباطاتم استفاده می‌کنم.
  • شناسایی باور های غلط و تلاش برای تغییر باور ها
  • بیزینس کوچینگ به شما کمک می‌کند مهارت‌های رهبری خود را ارتقاء دهید.
  • بیزینس کوچینگ کتابینش کمک می‌کند تا نگاهتان به کسب و کار تغییر کند.
  • بیزینس کوچینگ کمک می‌کند کسب و کار را سیستم سازی کنید و کمتر درگیر مسائل پیش پا افتاده کسب و کار شوید.
  • بیزینس کوچینگ کمک می‌کند برنامه جامعی برای آموزش پرسنل داشته باشید.

قول امیر اسحاقی به شما:

من امیر اسحاقی به شما قول می‌دهم که کسب و کار و زندگی شما بعد از بیزینس کوچینگ متفاوت می‌شود و بعد از بیزینس کوچینگ به موفقیت هایی در کسب و کار و زندگی خواهید رسید که تا قبل از آن برای شما رویا بوده است. 

 برای موفق شدن در زندگی و کسب و کار باید تمام مسئولیت شکست‌ها و موفقیت ها را قبول کنی،   

اگر تصمیم گرفتی 100% مسئولیت زندگی خودتو بپذیری،  همین الان اقدام کن و یکبار برای همیشه حس موفق شدن را تجربه کن.  همه چیز برای رشد کسب و کارتان آماده هست.

 منتظر دیدارشما هستم.

خدمات بیزینس کوچینگ برای چه کسانی مناسب است؟

  • کسانی که به دنبال رشد و پیشرفت در زندگی و کسب و کار هستند.
  • کسانی که هدف دارند تا کسب و کار خود را توسعه دهند.
  • کسانی که می‌خواهند در حوزه کاری خود بیشترین سودآوری را داشته باشند.
  • کسانی که می‌خواهند درآمد خود را افزایش دهد بیزینس کوچ داشتن الزامی است.
  • اگر از کارمندی خسته شده‌اید و دوست دارید کسب و کار شخصی داشته باشید باید یک بیزینس کوچ داشته باشید. همین امروز با دنیای کارمندی خداحافظی کنید.
  • کسانی که می‌خواهند با روش‌های سنتی کار نکنند و ضرر نکنند.
  • کسانی که میخواهند از موتورخانه کسب و کار خارج شوند و کسب و کار خود را سیستم کنند تا اتوماتیک کارها انجام شود باید بیزینس کوچ داشته باشند.

خدمات بیزینس کوچینگ برای چه کسانی مناسب نیست؟

  • کسانی که می‌خواهند درآمد کمتری داشته باشند.
  • کسانی که می‌خواهند با روش‌های سنتی کسب و کار را پیش ببرند.
  • کسانی که علاقه‌ای به رشد و پشرفت ندارند.
  • کسانی که خود رای هستند و حرف کسی را گوش نمی‌دهند.
  • کسانی که نمی‌خواهند کسب و کار شخصی داشته باشند و می‌خواهند فقط حقوق بگیر (کارمند) باشند.
  • کسانی که منفی باف و بد‌بین هستند.
  • افرادی که به خود و توانایی خود ایمان ندارند.

سوالات متداول:

  • آیا واقعا داشتن بیزینس کوچ تاثیری در کسب و کارم دارد؟

کوچ کسب و کار با توجه به تحلیل دقیقی که برای کسب و کار شما انجام می‌دهد، به صاحب کسب و کار و اعضاء تیم کمک می‌کند تا اهداف شفافی مشخص کنند و با برنامه‌ریزی دقیق برای رسیدن به هدف پیش بروند. ارزشی که بیزینس کوچ در کسب و کار شما ایجاد می‌کند بلند مدت است و به حضور بیزینس کوچ وابسته نیست، و بعد از اتمام قرارداد کوچ کسب و کار شما دقیقا مسیر موفقیت را پیش می‌رود و هر روز موفقیت‌های بیشتری را تجربه خواهد کرد. داشتن بیزینس کوچ در کسب و کار از مهمترین اقدامات صاحب کسب و کار می‌باشد.

  • کسب و کار های کوچک هم می‌توانند بیزینس کوچ داشته باشند؟

فرقی نمی‌کند کسب و کار بزرگ دارید یا کوچک، هر کسب و کاری که دارید برای کسب موفقت، رشد و افزایش سودآوری به بیزینس کوچ نیاز دارید. همه کسب و کارهایی که الان تبدیل به هلدینگ های بزرگ شده‌اند، روزی کوچک بودند، اینکه الان صاحب سهم بازار زیادی هستند و سودآوری بالایی دارند به این دلیل است که صاحب کسب و کار از ابتدا اصولی پیش رفته و الان موفقیت های بزرگی را تجربه می‌کنند. شما هم بعنوان کسی که تازه بیزینس شخصی خود را راه‌اندازی کرده اید، اگر بیزینس کوچ داشته باشید موفقیت های بیشتری را کسب می‌کنید و زودتر به سودآوری و درآمد خواهید رسید.

  • آیا مبلغ سرمایه گذاری در خدمات کوچینگ زیاد است؟

برخی از صاحبین کسب و کار کلی هزینه‌های حاشیه‌ای برای  کسب و کار و تشریفات سازمان و …. می‌کنند اما به محض اینکه می‌خواهند از خدمات کوچینگ استفاده کنند تردید می‌کنند، لطمه‌‌ای که کسب و کارها از نداشتن بیزینس کوچ می‌بینند، خیلی بیشتر از مبلغی است که برای استفاده از خدمات بیزینس کوچینگ قرار بوده پرداخت کنند می‌باشد. معمولا یک بیزینس کوچ چندین برابر مبلغی که دریافت می‌کند برای کسب و کار شما سودآوری دارد.

  • در اولین جلسه بیزینس کوچینگ امیر اسحاقی چه می‌گذرد؟

در اولین جلسه بیزینس کوچینگ من که  زمان آن حدودا 3 ساعت است، سوالات متداولی در مورد کسب و کار و زندگی شخصی شما می‌پرسم، تا بیشتر با شما و اهدافتان آشنا بشوم، تمام پاسخ های شما بصورت مکتوب نوشته می‌شود و یک پرونده در جلسه اول برای شما درست می‌شود. در رابطه با اهداف و برنامه‌هایی که برای آینده کسب‌ و کار و زندگی شخصی دارید صحبت می‌کنیم تا بتوانم بهتر و بیشتر به شما خدمت کنم. من امیر اسحاقی برنامه کاملا شخصی سازی شده که مختص رشد کسب و کار و زندگی شما است را به شما ارائه می‌دهم تا به اهداف خود برسید.

  • کسب و کارم مشکل فروش دارد، بیزینس کوچینگ کمک می‌کند؟

در خدمات بیزینس کوچینگ مجموعه کتابینش یکی از خدماتی که شما در روند کوچینگ خواهید داشت، بهبود فعالیت تیم بازاریابی و فروش است. اگر در کسب و کارتان تیم بازاریابی و فروش هم نداشته باشید، من امیر اسحاقی کمک می‌کنم تا تیم بازاریابی و فروش عالی برای کسب و کارتان جمع کنید. و با آموزش هایی که به تیم بازاریابی و فروش می‌دهیم کمک می‌کنیم تا واحد بازاریابی و فروش عملکرد عالی داشته باشند.

  • داشتن بیزینس کوچ برای چه کسانی کاربرد دارد؟
    • صاحبین کسب و کار
    • کسانی که علاقه دارند کسب و کار شخصی راه اندازی کنند
    • مدیر عامل
    • کارآفرینان
    • مدیران ارشد سازمان ها

جهت استفاده از خدمات بیزینس کوچینگ امیر اسحاقی فرمی که داخل صفحه وجود دارد را تکمیل کنید در اولین فرصت با شما تماس گرفته خواهد شد، تا بطور مستقیم با کوچ خود در مورد رشد کسب و کارتان صحبت کنید.

به امید دیدار

موفق باشید

برای دریافت مشاوره فرم زیرا تکمیل بفرمایید

تماس با ما